De Overgang Bij Vrouwen Dagboeken

Blijft bij jezelf Kiki. Intuïtief kom je daar achter wat echt voor je is. Schrijven in een dagboek hielp mij daarenboven, en zoveel bekijken op deze plaats.

Een tijdje ging dit echt en nu heb ik duizelingen regelmatig, maar vooral pijn in mijn benen, vooral in mijn kuiten, knieholtes en knieën.

Ik ben vandaag voor second opinion naar ons andere gynaecoloog gegaan. Een allereerste wist zeker niks aangaande de overgang!

Sta weleens stil bij hetgeen jouw op ons dag zoal eet. Maak hier ons voedingsdagboek aangaande. Eet jouw wel vitaal en gevarieeerd? heb je last met hongerbuien? Eet je heel wat tussendoortjes?

En Door gaf een advies aan hetgeen haar vriendin geholpen bezit. Ze verwacht er alleen aan te kunnen beginnen.

Je heb makkeijk babbelen, want mijn man kan zijn daar zowat nimmer (zit heel wat) Maar ik ben me erg voorbedacht
weloverwogen van hoe ik aan kom en doe mijn best anderen ook niet te laten lijden onder mijn rot stemmingen. Ik ga dan maar tot behalve ons stuk kuieren. En ingeval je moet werken, gaat het af en toe tevens aan.

Maar wanneer jouw zo n angst, opgejaagd en verdriet voelt...... dan is jouw wanhopig en probeert over allemaal. Zo kan zijn dit bij mijzelf zeker.

Ik keek eventjes na wat een overgangsconsulente mij toen o.a. bezit geadviseerd en daar zaten deze middelen ook tussen.

Ik heb geen hinder aangaande mijn oren, regelmatig wel dat ze suizen. Je heb me 2 weken immers aardig goed gevoeld, maar meteen is dit wederom volkomen onjuist. Misselijk in de morgen en wat kokhalzen niet goed mogen bunkeren, bah, de overgang je heb daar in overvloed aangaande.

Dit duurt meteen weet zo lang. Ik probeer me er ook niet overmatige tegen te verzetten, doch het lukt niet altijd. Vanmiddag maar even tot de kapper denk ik. Opmaken we er alweer een beetje aantrekkelijk uit. Heel wat sterkte je.

Alleen zit ik erover te overwegen om ermee op te starten, aangezien website ik ben zeker aldoor wederom bezig teneinde een symptomen te bevechten.

Je ben gaan zwemmen als ik een snellere dag had en voelde me vervolgens echt beter. Heb jouw toch wat voltooid daar waar jouw trots op kan bestaan..

Ik heb heel veel op deze plaats gelezen en van heel wat vrouwen gelezen dat je jouw er tot moet kunnen focussen en absoluut ook niet tegen verzetten. Verander mee, maak pas op een plaats, luister weleens echt naar jouw lichaam en geest.

Om je figuur te behouden gedurende en na jouw overgangsjaren, moet je met een slag. Afslanken in de overgang komt niet aanwaaien en je dien daar heel wat voor over beschikken over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *